Porn Nl

Tantra massage cursus huisvrouw prive

tantra massage cursus huisvrouw prive

Tantra voor stellen (prijzen per paar). Tantramassage Basic Tantrische basiselementen, Man/vrouw setting, Full Bodymassage, Lingam/Yonimassage. Tijden. Tantra massage voor 1 man of 1 vrouw. Onze tantra massage geven we in een sfeervolle ruimte waarbij je plaats neemt op een mooie doek op een groot matras. Begeleide cursussen 1) Privé lessen tantra lichaamsmassage. Duur: elke les duurt +/- 2 uur. 12 lessen zijn 24 uren (alleenstaande vrouw of man) +/-

Videos

Tantra Cursussen - Helios Centrum Heerde

Tantra massage cursus huisvrouw prive - videos

De cursussen zijn praktisch, niet zweverig en zeker ook geschikt voor mensen die het erotische gedeelte wat meer privé willen houden. Vooral genieten, ontspannen, onthaasten op een prachtige en vooral rustgevende locatie. We geven ook natuurlijk een beetje theoretische achtergrond mee.

Tantra massage cursus huisvrouw prive - hot

Na het diner is er ruime gelegenheid om na te praten en te evalueren. Plaats een reactie Is zo'n cursus iets voor jou? Bloem9 vr 25 apr '14 Kan ik dan ook een echte tantra massage van jou krijgen? Je ziet een 20 tal technieken. Als de seksuele energie eenmaal stroomt, kan zij deze veel langer vast houden en laten stromen. Het gaat om het onderweg zijn en wel zo dat je er blij van wordt.

0 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *